Hus og hytteprodukter

Kontakt
Om oss
NYHET!

Økoviften Ecofan

Caframo Ecofan™
er en varmedrevet vifte som er laget for å sirkulere varmen fra en ovn rundt i rommet. Viften bruker ingen batterier eller ledninger av noen slag.

Viften har et termoelektrisk element som fungerer som en liten generator, denne generatoren driver viftens motor. Når denne generatoren blir utsatt for en temperaturforskjell mellom topp og bunn, produserer den elektrisitet.

Bunnen av enheten blir varmet opp av foten til viften, mens toppen blir avkjølt av viftebladene. Denne effekten kalles for ”seebeck effekten”, for forklaring på dette, se under.

Alle de tre modellene 800, 802 og 806 finnes med to typer vifteblad; messing og nikkel.

Viftene er laget for forskjellige størrelser på rom, og for ulik type ovn, se nærmere beskrivelse nedenfor.

Bruksområde
Modellene 800 og 802 er de klassiske laget for vanlige vedovner. De er tilpasset en overflatetemperatur på ovnen på 60 – 340 grader. De vil fungere like bra på olje eller gassovner som har samme overflatetemperatur.

800 - den originale

800 har to blader og har en effekt på 100 CFM. Den passer for mindre rom opp til 25-30 kvm

Modell 800 har en sokkel på 8 x 10 cm, høyde på selve viften er 21 cm, og viftebladet er 21 cm i diameter og stikker et par cm over toppen på viften.

Sender over hele landet. Porto kr 100,- Ingen faktura eller oppkravsgebyr.

PRIS KR 1.490,-

Bestill her

802 - 50% kraftigere

802 har tre blader og har 50 % større effekt enn 800 – den blåser 150 CFM. Den passer best for større rom og der det er stor takhøyde eller hems.

Er du usikker på hvilken størrelse du trenger anbefaler vi at du kjøper den største da begge er lydløse og forskjellen i størrelse og pris ikke er så stor.

Modell 802 har en sokkel på 8 x 13 cm, høyde på selve viften er på 25 cm, og viftebladet er 25 cm i diameter og stikker et par cm over toppen på viften.

Sender over hele landet. Porto kr 100,-
Ingen faktura eller oppkravsgebyr.

PRIS KR 1.850,-

Bestill her

806 - for kleberstein

Modell 806 er laget for å imøtekomme ønsket om en vifte som kan brukes ved lavere overflatetemperaturer som f.eks kleberstein eller enkelte typer gass eller konveksjonsovner. 806 gir god effekt allerede ved lave temperaturer, og er laget for et temperatur-område mellom 60 og 150 grader.

Modell 806 har en sokkel på 6 x 16 cm, høyde på selve viften er på 15 cm, og viftebladet er 25 cm i diameter og stikker 9 cm over toppen på viften.

Sender over hele landet. Porto kr 100,-
Ingen faktura eller oppkravsgebyr.

PRIS KR 1.990,-

Bestill her

Utfellbar brannstige som er innbruddsikret, sikker i bruk og vedlikeholdsfri

Stigen fremtrer som en list på veggen og åpnes med et enkelt håndgrep til en sikker brannredningsstige.

Brannstigen er utviklet i samarbeid med Hydro Aluminium Profiler med hensyn til stabilitet og vekt- belastning.

Stigen leveres i lengder fra 1,5 m og oppover, og med 30 cm intervaller.

Last ned brosjyre
Bestill her